Final Year Giveaway By TehaaNFM & AmminZONE

Assalamualaikum well hello si kachak dan si cantik !
Lai lai lai halini wa ada satu celita mau kasi tau sama lu olang arr  *ceit ! perosak bahasa betol*
okay ouls . Iouls nak ajak uouls semua join Final Year Giveaway by TehaaNFM dgn AmminZONE .
I was invited by cik Tehaa sendiri untuk join contest nie since aku pun dah lama kot tak join giveaway .
So , sesaja laa nak try bak kata pepatah baling sabut timbul batu . Eh silap untung sabut timbul , untung batu tenggelam . Betul ke tak ? aku peribahasa nie fail sikit phewww =.='



Klik pada banner untuk join



Syarat-syarat contest nie mudah jaa just follow macam yang dekat banner tu .
So aku dah follow dan like ke semua sponsor and kesemua senarai sponsor pulak di bloglist DI SEBELAH KANAN blog nie yer ^__^


1 comment:

Ain Al-Khawlani said...

hai ~ sy dr GA yg sma - http://dakwahmahabbah.blogspot.com/2012/12/final-year-giveaway-by-tehaanfm-ammin.html . good luck , insyaAllah :)