Kain Batik

Macam lawak . Macam nak gelak dekah dekah nengok diri sendiri sekarang nih . Dah kenapa engko nih Atien ? Buang tebiat gamaknya . Dulu , masa dekat rumah , masa memula nak masok alam remaja kenkononnya tak penah pun nak nyuruh si polan itu dan si polan nih ngajor cmno nak makai kain batik . Dah besor lagat mak mak orang baru sesibok nak suruh roomate ngajor cmno nak pakai kain batik . Sumpah ko buat lawak buang tebiat eh atien ?

But alhamdulillah berkat nak melangkah alam perkahwinan nih Atien dh berubah *tadah tangan* kahkahkah alam perkahwinan opah ko !
Well , aku kena admit since dh pandai pakai kain batik sendiri nih aku dh fefeeling mcm girlish , baru ah rasa mcm wanita sikit kahkahkah pehal ko ? Selama nih ko jejantanzzz ke ? idok ler aye quper gituuuu ...

Bagitau aku , dlm zaman moden zaman wechat bagai nih bpe byk oqe puang pandai pakai kain batik ? Dop qamey pung , salah sorngnya ambo loh .. hakhakhak . Aku mmg x suka pakai kain batik nih . Qenyah weh . Sikit2 nak terlondeh , sikit2 nak kena selit selit ikat ikat . Dari cenggitu baik aku pakai seluar je . Tak gado nak londeh londeh Jahhhh !
Haha tp best jugak pakai kain batik sb dia punya feeling tu mcm ko tau masak , pandai kemas rumah basuh baju , feeling mcm mak mak sgt tahu ? Tak caye cer try cer try blajar pakai kain batik . Lulz . Ape laa aku punya entry cita psl kain batik , x ganas langsung bhahahahahaa saja aku nak cita yg AKU DAH PANDAI PAKAI KAIN BATIK k bye ! Bhihihihihiiii

No comments: