Games Over !

Assalamualaikum Ahlan Wasahlan !
Erk ! tetiba termasuk mood Arab nie mesti kes tersampuk baca novel JAJA & DIN laa nie .
So well ouls , perang sudah tamat kabus sudah hilang . What it is means ? 
k STPM iz over and net net net we're free from baca buku yang bertimbun timbun and hafal macam nak muntah hijau dah ! yippyyyyyy ! Dah rasa mcm satu beban diangkat dari kepala then tak payah pikir lagi pasal buku , pasal exam . Just need to wait for the result ? Eh result ? k tayah laa cakap pasal result lagi . Scare me enough laa kot weh .

One and half year habiskan masa dengan bebudak Pra-U nie . Memacam kenangan terpahat dalam ingatan baik yang buruk mahupun yang baik .
Uouls tau , bebudak Pra-U Bandar iz da best kawan i have . They're rare, they're ohsem !
Sedih laa kot masa last day haritu . Memasing nak menangis but me always act like ice queen heartless . Well k tipu sebab aku pun nangis jugak haritu . Gila tak sedih noks ! Tetiap hari aku p sekolah buli kawan kawan aku tapi mostly aku laa paling banyak kena buli dengan puak puak Taliban tuh kehkehkeh .

K last paper haritu tamat dengan paper BAHASA MELAYU 1 which is paper yang AKU PALING TAK SUKA ! Y'know why ? BM1 susah mak noks . Iouls tak suka subject BM ouls sebab susah oulss semput mak noksss . Mesti korang cakap '' choii BM JER PUNGGGG SUSAH AMENDE NYER''
Neyhhh tak susah kepala hotak opah ganyang kau !! Apa ? Ingat BM Form 6 nie macam standard bebudak SPM ker ? Walaweh mai aku habaq dekat hang , aku SPM dulu got A for subject BM tau ! Just masa Form 6 nie jaa aku rajin sangat sapu B+ . Memang BM dengan aku tadak 'kimia' yang boleh linkkan aku or connectkan aku dgn subject nie .


K buku nie dah buruk sebab aku pinjam dari Library Form Six . Kalau buku aku tadaknya nak seburuk nie nyenyenye :p
Buku aku hilang mana tah dicuri oleh si makhluk yang tak mampu nak beli buku . Dah dapat voucher 1 Malaysia pun still nak curi buku orang lagi .













They do some revision dat morning . Puan Nizam buatkan class terakhir untuk kami pagi tuh sebelom masok dewan pukol 2 petang . They really struggle do some last revision . Me ? I dont like BM1 remember ? So aku tak buat revison apa pun . Subject nie yang aku paling give up awal awal pun . Lemah kan aku nie ? Hmm


Look at our happy face lepas dah habis exam nyenyenye
Memasing buad hal memasing lepas nie . Tah bila boleh jumpa lagi .


Me looks sooooo pendek kan  ? Tapi aku tadak laa pendek cemtu sangat . Erk ! TAK-PENDEK-LAA-SANGAT =='
Lepas nie no more baju sekolah


This is Puan Nizam . She's our BM teacher . Me love her some much ! but sorry me tak minat subject dia . Selalu dalam class time dia mengajar , aku tunduk kepala bebuat tgh khusyuk tengok buku or paper yg dia kasi . Padahal aku pejam mata then tido sebenarnya . Berani gila kan aku ?Dah laa aku duduk second line dalam class . Tapi nak aceno , masuk subject dia tobat lillah aihh aku start menguap dan mengantuk .




Dis iz Amalina but weouls used to call her Mina .
Me sayang dia macam adik sendiri even in same age but dia muda few months . We're close but aku suka buli dia kehkehkeh keji gila aku doe!








Goodbye Pra-U SMK Bandar Sg Petani !
Tengs for everythings


Bandar aummmm aummm you're THE BEST !



p/s : Later i'll story pasal semua kenangan masa dekat Pra-U .

2 comments:

TehaaNFM said...

seronok kan bila habis form 6.. ehehe :)tehaa prnh alami prasaan itu~

jemput join :

http://tehaalarh.blogspot.com/2012/12/final-year-giveaway-by-tehaanfm.html

atien azierra said...

eh form 6 jgk ey dulu ? hiks insha allah i will after this :)